VIDEO EXCLUSIV ”La ce ți-ai da nota 10?”. Răspunsul lui Bogdan Lobonț printre hohote de râs

Bogdan Lobont Corvinul Hunedoara Gica Popescu Poveștile sport.ro romulus gabor Nationala
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 14:05
Data actualizarii: Miercuri 19 Octombrie 2022, 14:49

Fostul mare portar al naționalei României a fost protagonistul emisiunii ”Poveștile Sport.ro”.

Bogdan Lobonț a fost în formă și la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”, difuzată în fiecare luni pe VOYO, așa cum era în formă mereu și pe gazon.

Întrebat de realizatorul Andru Nenciu ”La ce ți-ai da nota 10?”, fostul portar a izbucnit în râs: 

”La caterincă! Nu, că să redevenim serioși, la comunicarea cu cei din față. Toți se enervau, întrebați-l pe Gică Popescu, se întorcea spre mine: <<Bă, gata, ajunge, mi-ai făcut urechile...>>. 

Gică Popescu și Romulus Gabor, ”clienții” lui Bogdan Lobonț

Îmi aduc aminte un episod cu Romică Gabor, când am debutat la Corvinul în 1996. Pe teren nu era <<nea Romică>>, era pur și simplu Romică: <<Romică, stânga, Romică, dreapta, coboară, jos, sus>>. 

După meci era din nou <<nea Romică>>. În teren avem toți aceeași vârstă, interesul este comun, până zic eu <<nea Romică>>, ăla (n.r. - adversarul) a fugit deja în spate. În afara terenului, da, <<să trăiți, nea Romică, ce faceți, nea Romică>>, nu s-a supărat când i-am explicat”.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

Emisiunea ”Poveștile Sport.ro” poate fi urmărită în fiecare luni pe VOYO.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!