VIDEO EXCLUSIV Cum a reacționat Bogdan Lobonț, când a văzut o poză cu el și Alisson Becker, portarul lui Liverpool

Bogdan Lobont Alisson Becker AS Roma Liverpool Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 13:59
Data actualizarii: Miercuri 12 Octombrie 2022, 14:19

Fost portar la AS Roma, Bogdan Lobonț a lucrat pentru o scurtă perioadă cu Alisson Becker (30 de ani), în prezent la Liverpool.

Invitat la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”, moderată de Andru Nenciu, Bogdan Lobonț a povestit mai multe episoade memorabile din cariera sa. Printre altele, fostul mare internațional a vorbit și despre Alisson, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

Bogdan Lobonț, totul despre Alisson Becker

”Te întreb eu ceva. Dacă vezi poza asta, cine e portarul titular și cine e rezervă? Eu l-am cunoscut în două situații diferite. El a venit la Roma în 2016, Szczesny era titular. A stat un an de zile, a fost al doilea portar. N-a zis nimic! Și era portar în naționala Braziliei. Nimic, nimic! Capul jos, muncitor. 

Dacă-i spuneam 'Ali, trebuie să faci aia!', făcea aia. A plecat Szczesny, a rămas el portarul titular. La fel, neschimbat. În două situații diferite. Asta spune mult despre o persoană. Ce pot să spun e că e un portar schimbat față de Alisson care era. Asta ține și de metodologia de antrenament. Și Szczesny e schimbat, de când a plecat de la Roma”, a spus Bogdan Lobonț, la emisiunea ”Poveștile Sport.ro”.

VIDEO - Bogdan Lobonț, despre Alisson Becker

Alisson a ajuns la AS Roma în 2016, de la Internacional, din Brazilia, transfer pentru care capitolinii au plătit opt milioane de euro.

Doi ani mai târziu, brazilianul a făcut pasul la Liverpool, care a plătit 62,5 milioane de euro pentru a-l transfera pe Alisson pe Anfield. În prezent, portarul de 1,91m este sub contract cu gruparea lui Jurgen Klopp până în 2027.

Cariera lui Bogdan Lobonț

”Școlit” la Corvinul Hunedoara, Lobonț a mai jucat în România pentru Rapid și Dinamo. Prima experiență în străinătate a fost la Ajax Amsterdam, după care au urmat Fiorentina și AS Roma, în Serie A.

După ce și-a încheiat cariera de jucător, pentru Lobonț a urmat o scurtă perioadă ca antrenor. A pregătit-o pe U Cluj între 2018 și 2019, și a fost foarte aproape de promovarea în prima ligă.

A lucrat apoi în staff-ul lui Cosmin Contra la națională, după care a urmat un an în departamentul de scouting de la AS Roma. Lobonț a fost și selecționerul României U20 între 2021 și 2022, iar în prezent este liber de contract.

  • EMISIUNEA POVEȘTILE SPORT.RO cu Bogdan Lobonț va difuzată pe VOYO, luni de la 10:00.
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!