„Ronaldo are o singură ambiție, mi-a spus asta!” Care este singurul obiectiv care i-a mai rămas superstarului portughez 

Cristiano Ronaldo Balonul de Aur Lionel Messi Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 15:45
Data actualizarii: Sambata 27 Noiembrie 2021, 15:46

Cristiano Ronaldo (36 ani) a cucerit toate trofeele la care un fotbalist poate visa. 

Superstarul portughez a rescris istoria fotbalului, doborând recorduri pe bandă rulantă și câștigând trofee după trofee. Ronaldo este considerat ca fiind unul dintre cei mai mari fotbaliști ai lumii, iar ambiția sa, în ciuda vârstei și a tuturor disctincțiilor câștigate deja este un adevărat exemplu. 

Cu toate astea, atacantul lui Manchester United mai are un singur obiectiv pe care vrea să îl atingă înainte să își încheie cariera profesionistă. Pascal Ferre, redactorul șef al revistei France Football, cea care decernează Balonul de Aur, a vorbit despre mult râvnitul trofeu, dar și despre ce i-a transmis Ronaldo. 

„Ronaldo are o singură ambiție!”

„Este al șaselea an în care sunt responsabil de asta și până acum nu am comis nici măcar o eroare. Nu vreau să mint, însă le spun tuturor celor care mă sună că nu pot da numele pentru că nici măcar cei care câștigă nu știu încă asta. Nu ar fi corect să afle astfel. 

Avem multă grijă. Câștigătorul Balonului de Aur este un mare secret. Nu cred că există o astfel de situație în sport. Luka Modric a plâns ca un copil atunci când l-am sunat să îi spun”, a dezvăluit Ferre, citat de Mundo Deportivo

În ceea ce îl privește pe Cristiano Ronaldo, redactorul șef al renumitei publicații a dezvăluit: „Ronaldo are o singură ambiția, aceea de a-și încheia cariera cu mai multe Baloane de Aur decât Messi. Știu asta pentru că mi-a spus-o chiar el!”. 

Lionel Messi a câștigat șase astfel de trofee până în prezent și se află printre favoriții din acest an, alături de Jorginho și Robert Lewandowski. Cristiano Ronaldo are cu un trofeu mai puțin decât superstarul argentinian. Gala Balonul de Aur va avea loc pe 29 noiembrie. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!