Continua DISPUTA intre Barcelona si Abidal! Comunicatul oficial al clubului catalan dupa ce jucatorul i-a acuzat ca nu l-au platit cat timp a fost bolnav:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Septembrie 2013, 15:24

	Continua DISPUTA intre Barcelona si Abidal! Comunicatul oficial al clubului catalan dupa ce jucatorul i-a acuzat ca nu l-au platit cat timp a fost bolnav:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Eric Abidal, capitanul celor de la AS Monaco, a facut valuri ieri dupa un interviu acordat celor de la L'Equipe.

FC Barcelona l-a contactat pe Eric Abidal si pe reprezentantul acestuia pentru a clarifica afirmatiile facute de acesta in interviul acordat ieri pentru cei de la L'Equipe in care spunea ca "in lunile in care am fost bolnav, clubul nu m-a platit". Pentru a fi absolvati de orice vina, cei de la Barca au emis si un comunicat oficial pe site-ul clubului.

- Ambele parti confirma ca Barcelona si-a respectat obligatiile aflate in contractul jucatorului francez

- Chiar si dupa ce boala i-a recidivat iar Eric Abidal a fost nevoit sa sufere un transplant de ficat, FC Barcelona i-a oferit o prelungire a contractului, pe care a semnat-o intr-un final primind si un bonus pentru acest lucru.

- Cand Eric Abidal s-a imbolnavit, clubul nu si-a exercitat dreptul de a-i termina contractul unilateral, asa cum fusese semnat el de ambele parti. Printr-un acord al ambelor parti, FC Barcelona si jucatorul au lasat contractul suspendat pana cand jucatorul isi revenea. In acea perioada, Abidal a continuat sa primeasca banii cu care fusesera partile de acord si, o data cu revenirea la prima echipa, a primit o parte proportionala cu salariul sau si lunile de pauza.

- Cu ocazia finalizarii contractului, clubul si jucatorul au semnat lichidarea corespondenta" scrie pe site-ul oficial al catalanilor.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Klaus Iohannis: ”Nu vă temeți, dreptul la vot este al vostru, pe 26 mai puterea este la voi”
BRAT