Continua DISPUTA intre Barcelona si Abidal! Comunicatul oficial al clubului catalan dupa ce jucatorul i-a acuzat ca nu l-au platit cat timp a fost bolnav:

Sambata 07 Septembrie 2013, 15:24

	Continua DISPUTA intre Barcelona si Abidal! Comunicatul oficial al clubului catalan dupa ce jucatorul i-a acuzat ca nu l-au platit cat timp a fost bolnav:

► Romania 3-0 Ungaria e victoria TA! Hai sa-i batem si pe turci! Intra AICI si lasa-le mesajul tau jucatorilor!

Toata Romania vede Romania in direct la PRO TV! Sambata, 23 martie, 19:00, Suedia - Romania! Marti, 26 martie, 21:45, Romania - Feroe!

Instaleaza aplicatia SPORT.RO pentru Android si iOS. Ai stirile momentului si livescore din toate campionatele!

Pe Instagram Sport.ro ai cele mai tari imagini din sport!

Eric Abidal, capitanul celor de la AS Monaco, a facut valuri ieri dupa un interviu acordat celor de la L'Equipe.

FC Barcelona l-a contactat pe Eric Abidal si pe reprezentantul acestuia pentru a clarifica afirmatiile facute de acesta in interviul acordat ieri pentru cei de la L'Equipe in care spunea ca "in lunile in care am fost bolnav, clubul nu m-a platit". Pentru a fi absolvati de orice vina, cei de la Barca au emis si un comunicat oficial pe site-ul clubului.

- Ambele parti confirma ca Barcelona si-a respectat obligatiile aflate in contractul jucatorului francez

- Chiar si dupa ce boala i-a recidivat iar Eric Abidal a fost nevoit sa sufere un transplant de ficat, FC Barcelona i-a oferit o prelungire a contractului, pe care a semnat-o intr-un final primind si un bonus pentru acest lucru.

- Cand Eric Abidal s-a imbolnavit, clubul nu si-a exercitat dreptul de a-i termina contractul unilateral, asa cum fusese semnat el de ambele parti. Printr-un acord al ambelor parti, FC Barcelona si jucatorul au lasat contractul suspendat pana cand jucatorul isi revenea. In acea perioada, Abidal a continuat sa primeasca banii cu care fusesera partile de acord si, o data cu revenirea la prima echipa, a primit o parte proportionala cu salariul sau si lunile de pauza.

- Cu ocazia finalizarii contractului, clubul si jucatorul au semnat lichidarea corespondenta" scrie pe site-ul oficial al catalanilor.

BRAT