Cea mai mare TEAPA a lui Sir Alex sau starul distrus de Moyes? Masura surprinzatoare luata la United! Ce se intampla cu "bijuteria" de 20 de milioane:

Autor: Sport.ro
Vineri 04 Octombrie 2013, 11:30

	Cea mai mare TEAPA a lui Sir Alex sau starul distrus de Moyes? Masura surprinzatoare luata la United! Ce se intampla cu "bijuteria" de 20 de milioane:

►Lupta secolului in box: Klitschko - Povetkin, 4 centuri in joc! Sambata 20:00 IN DIRECT Sport.ro si Voyo.ro!

E una dintre "tepele" luate de Sir Alex Ferguson sau are un telent urias, insa David Moyes nu stie sa-l exploateze? - aceasta este intrebarea care se poate citi pe buzele tuturor microbistilor englezi atunci cand vine vorba de tanarul Wilfried Zaha.

Ultimul transfer al lui Sir Alex Ferguson la United, Wilfried Zaha, fotbalist in schimbul caruia sefii echipei din Manchester au platit 20 de milioane de euro catre Crystal Palace este subiectul de discutie al tuturor suporterilor englezi, dupa ce acesta a fost lasat la mai toate meciurile in afara lotului, in ciuda prestatiilor sale excelente cu care a reusit sa o duca pe Crystal Palace in Premier League.

In varsta de 21 de ani, tanarul atacant este vazut de multi ca fiind una dintre marile sperante ale fotbalului britanic, insa David Moyes pare sa nu fie de aceeasi parere, desi United nu a oferit prestatii foarte apreciate in ultima vreme.

Mai mult, acesta ar fi decis sa nu se mai bazeze deloc pe serviciile sale si sa-l imprumute in urmatoarea perioada de transferuri, acesta anuntand ca are nevoie de meciuri pentru a putea prinde lotul Angliei pentru Mondiaulul din 2014.

Fosta sa echipa, Crystal Palace, dar si Swansea, West Bromwich, Stoke si Newcastle se bat pentru tanarul fotbalist.

Fanii s-au aratat vizibil nemultumiti de varianta imprumutului lui Zaha, in conditiile in care fotbalistul a costat extrem de mult, spun ei, si au inca un motiv sa-l conteste pe David Moyes, antrenor despre care spun ca a distrus in cateva luni toata munca lui Sir Alex Ferguson.

Altii, si mai vehementi, continua sa sprijine argumentul cum ca Zaha este victima lui David Moyes, dupa ce fotbalistul s-ar fi "culcat" cu fiica antrenorului.

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies