Rusia Bucuresti CM 2018 Campionate externe

Cea mai inspaimantatoare imagine: Cum a ajuns Bucurestiul pe harta Rusiei a oraselor care vor organiza Mondialul din 2018

Situatia tensionata din Ucraina naste si farse pe internet. Inainte de Mondialul pe care il va organiza in 2018, Rusia se gandeste unde sa tina meciurile. Si Bucurestiul este pe harta Rusiei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 16 Mai 2014, 17:52
Data actualizarii: Vineri 16 Mai 2014, 17:57

Publicatia de satira Speld.nl a publicat harta oraselor care vor organiza in 2018 Campionatul Mondial din Rusia. Daca Moscova si Sochi erau deja mai mult ca sigur pe aceasta harta, in mod surprinzator apar si Bucurestiul, Cracovia si Varsovia din Polonia, dar si Kiev, Odessa, Kaunas, Riga si Tallin. Tot aici mai apare si Stalingrad (actualul Volgograd). 

Farsa a aparut in contextul tensiunilor tot mai mari din Ucraina, ruperii regiunii Crimeea de Kiev si apropierii de Moscova, dar si violentelor din Donetsk si restul estului Ucrainei. Din nefericire, Capitala Romaniei a fost pusa gresit pe harta.

HARTA REALA A ORASELOR MONDIALULUI DIN 2018

Pentru Mondialul din 2018 din Rusia, Moscova, St. Petersburg, Kalinigrad, Kazan, Samara, Nizhny Novgorod, Yekaterinburg, Sochi, Rostov-on-Don si Saransk sunt orasele unde se vor organiza meciurile oficiale. Rusii pregatesc pentru acest Mondial noua stadioane noi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!