Laurentiu Reghecampf Al Tai andrei cordea Campionate externe Laurențiu Reghecampf

Ce român găsește Laurențiu Reghecampf la Al Tai

Antrenorul român a plecat de la Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Septembrie 2023, 12:16
Data actualizarii: Marti 26 Septembrie 2023, 12:16

Al Tai a plătit clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf, în valoare de 300,000 de euro. Clubul a mai colaborat cu un antrenor român, anul trecut, când l-au numit principal pe Mirel Rădoi.

Ce român găsește Laurențiu Reghecampf la Al Tai

Conform site-ului de specialitate Transfermarkt, Al Tai deține un lot estimat la 17.3 milioane de euro. Cel mai bine cotat fotbalist e olandezul Virgil Misdjan cu trei milioane de euro.

Laurențiu Reghecampf va găsi și un român la Al Tai. Clubul l-a achiziționat la sfârșitul ui august pe Andrei Cordea de la FCSB, în schimbul a 1.32 milioane de euro.

Winger-ul e apreciat de Transfermarkt la 2.3 milioane de euro și a reușit până acum să înscrie o dată și să paseze decisiv într-o situație, în patru meciuri disputate în echipamentul lui Al Tai

O altă figură cunoscută pe care Laurențiu Reghecampf o va întâlni la noul său club e Marko Dugandzic. Al Tai l-a achiziționat și pe atacantul croat al Rapidului în perioada de mercato recent încheiată.

Cum a reacționat Laurențiu Reghecampf, după ce a fost prezentat la noua sa echipă din Arabia Saudită

Laurențiu Reghecampf a subliniat că e fericit de noua experiență, alături de soția lui, Corina, și că totul s-a întâmplat exact așa cum și-a dorit. Pentru „Reghe” este a treia echipă pe care o va antrena în Arabia Saudită, după Al-Hilal și Al-Ahli

„Dumnezeu a așezat lucrurile așa cum ne-am dorit! Eu și Corina suntem fericiți de noua experiență din Arabia Saudită. În ciuda zvonurilor, n-am întâmpinat nicio problemă cu viza. Este o țară turistică și atât Corina, cât și Liam pot veni oricând aici! Nimic nu ne umbrește bucuria trăită!”, a spus Laurențiu Reghecampf, potrivit cancan.

Românul va pregăti Al-Tai, formație antrenată în sezonul precedent de Mirel Rădoi. Saudiții i-au plătit antrenorului clauza de reziliere din contractul cu Universitatea Craiova, în valoare de 300.000 de euro. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!