Kevin De Bruyne Al-Nassr Manchester City Campionate externe Kevin de Bruyne

Ce lovitură! Se pregătește transferul lui Kevin de Bruyne

Kevin de Bruyne (32 de ani) s-a accidentat la începutul lunii august.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:21
Data actualizarii: Marti 24 Octombrie 2023, 20:21

Unul dintre cei mai buni jucători ai lui Manchester City în sezonul precedent, când echipa a reușit să câștige titlul în Premier League și Liga Campionilor, De Bruyne a început sezonul cum nu se putea mai rău.

În luna august, belgianul s-a accidentat la tendon și a suferit o operație care-l va ține departe de gazon cel puțin până-n luna decembrie. Chiar și așa, De Bruyne nu duce lipsă de oferte.

Al-Nassr vrea să mai dea o lovitură: Kevin De Bruyne!

Al-Nassr, unde evoluează Cristiano Ronaldo și Sadio Mane, sunt gata să-l transfere și pe starul lui Manchester City și ar fi făcut deja primii pași, scrie jurnalistul Rudy Galetti.

Arabii ar fi contactat deja persoane din anturajul lui De Bruyne și ar vrea să plănuiască o întâlnire și cu jucătorul, pentru a-i explica planurile pe care echipa le are pe termen lung.

În sezonul precedent, De Bruyne a fost cel mai bun pasator al lui Manchester City în toate competițiile. A bifat 31 de assist-uri și a reușit să marcheze și zece goluri, contribuind decisiv la ”tripla” istorică reușită de echipa lui Pep Guardiola.

Mijlocașul care va împlini 33 de ani pe 28 ianuarie este evaluat de site-urile de specialitate la 70 de milioane de euro și mai are contract cu Manchester City până în 2025.

De Bruyne joacă la Manchester City din 2015, timp în care a reușit să câștige de cinci ori titlul, de două ori FA Cup, de cinci ori Cupa Ligii și de două ori Supercupa Angliei. În sezonul trecut, belgianul a câștigat pentru prima oară în cariera sa Liga Campionilor.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!