Ce cluburi de top îl vor pe Jordi Alba. Fotbalistul și-a anunțat despărțirea de FC Barcelona

fc barcelona jordi alba la liga Campionate externe
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 18:51
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 18:50

Jordi Alba (34 de ani) nu va mai evolua la FC Barcelona începând cu sezonul viitor.

Fundașul iberic e legitimat la gruparea catalană din iulie 2012. Jordi Alba ar mai fi avut contract cu FC Barcelona până în 2024, însă a decis să pună stop aventurii cu trupa lui Xavi Hernandez la finalul actualei stagiuni.

Ce cluburi de top îl vor pe Jordi Alba. Fotbalistul și-a anunțat despărțirea de FC Barcelona

Potrivit Tuttomercatoweb, care a citat publicația Sport.es, Inter Milano, Manchester United și Atletico Madrid prezintă interes pentru Jordi Alba, ibericul care în martie a împlinit 34 de ani.

De asemenea, sursa de mai sus a informat faptul că Jordi Alba nu-și dorește să-și încheie cariera la arabi, ci vrea să dovedească faptul că încă mai poate produce fotbal de calitate în ligile de top ale Europei.

De când se află la FC Barcelona, Jordi Alba a adunat 458 de meciuri în picioare pentru catalani, a reușit să marcheze 27 de goluri și să paseze decisiv în 99 de situații, în aproximativ 37.500 de minute petrecute în echipamentul clubului.

De ce pleacă, de fapt, Jordi Alba de la FC Barcelona

Jurnalistul sportiv Fabrizio Romano, expert în transferuri, a scris pe rețelele social media despre plecarea lui Jordi Alba de la FC Barcelona, remarcând faptul că ibericul a luat decizia respectivă pentru a-i ajuta pe catalani cu problemele financiare.

„Jordi Alba pleacă de la Barca pentru a ajuta clubul în situația financiară dificilă. Xavi și Laporta l-au lăsat să decidă, pentru că merita asta. El va lăsa acum ofertele să curgă”, a scris Fabrizio Romano pe Twitter.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!