Detalii cutremurătoare! Imaginile în care apar Dani Alves și victima sa după presupusul viol: „Îi pune mâna pe fund!” 

Dani Alves Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Miercuri 24 Mai 2023, 17:54
Data actualizarii: Miercuri 24 Mai 2023, 17:55

Dani Alves (40 ani) se află la închisoare încă din ianuarie, arestat în urma acuzațiilor de viol care i-au fost aduse. 

Brazilianul a fost arestat pe 20 ianuarie după ce ar fi violat o tânără într-o discotecă din Barcelona pe 30 decembrie. De atunci, Alves se află în închisoarea preventivă Brians 2 și i-a fost refuzată eliberarea pe cauțiune după ce și-a schimbat versiunea asupra faptelor de patru ori. 

Recent au apărut și imaginile surprinse de camerele din discotecă și din jurul acesteia, iar ziarul Ara a publicat detalii ce reies de pe filmările publicate, scrie marca.com

Detaliile surprinse pe camerele de supraveghere după presupusul viol 

Jurnaliștii informează cum au fost surprinși Dani Alves și victima imediat după presupusul viol. 

„Dani Alves a fost primul care a ieșit din baie. Apoi iese o fată de acolo de unde, tânăra asigură că cu puțin timp înainte Alves ar fi violat-o. Victima merge direct la verișoara sa pentru a-i spune să plece. Victima, distantă, doar o apucă de mână, iar cele două ies în grabă din discotecă. 

Fata îi întoarce spatele fotbalistului, însă el o apucă de mână și i-o duce în zona organelor sale genitale. Tânăra își smucește mâna”, se arată în informațiile publicate de ziarul Ara. Din filmări se vede cum Alves „își coboară mâna pe fundul victimei”. 

În concluziile articolului se menționează că „tânăra începe să plângă odată ieșită în stradă. Unul dintre primele gesturi făcute este să își pună mâna în mod repetat pe genunchi, unde avea o rană care se regăsește și în raportul medical”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!