BOMBA IN ITALIA! Maurizio Sarri, declaratie INCENDIARA inaintea meciului: "Cristiano Ronaldo nu va juca, in proportie de 99%!"

BOMBA IN ITALIA! Maurizio Sarri, declaratie INCENDIARA inaintea meciului: "Cristiano Ronaldo nu va juca, in proportie de 99%!"

Juventus joaca impotriva Atalantei, sambata, 23 noiembrie, de la 16.00. 

Antrenorul lui Juventus a vorbit despre situatia lui Cristiano Ronaldo la conferinta de presa dinaintea meciului cu Atalanta. Portughezul a fost schimbat in ultimele doua meciuri la echipa de club, pe motivul accidentarii, insa a jucat pentru nationala in ambele partide, marcand si goluri. 

Sarri l-a declarat indisponibil pe Cristiano Ronaldo pentru meciul din Serie A.

"Trebuie sa lamurim situatia. Venind din anii '90, pana si amatorii reactioneaza asa la schimbari. Nu este o problema reactia lui, problema este ca in primul meci cu Portugalia a fost bine, iar in al doilea a avut aceleasi probleme ca in ultimele meciuri. 

Incercam sa eliminam aceasta durere pe care o resimte, chiar si mental, sa il facem sa se antreneze. Obiectivul este meciul din Champions League cu Atletico. Maine nu va juca 99%", a declarat Maurizio Sarri la conferinta de presa. 

Joshua vs Ruiz: sambata, 00:45, PRO TV! Supergala BATALIA CONTINENTELOR incepe la 20:00 la PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

6 milioane de români păcăliți de mirajul îmbogățirii, după Revoluție. Evoluția sistemului bancar după „Caritas" și „FNI"
BRAT