cfr CFR Cluj Champions League Liga Campionilor Young Boys Calificari

CFR și-a aflat adversara din turul trei preliminar al Champions League! Ardelenii își pot lua revanșa în fața campioanei Elveției

Clujenii i-au bătut și la retur pe cei de la Lincoln, 2-0.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 23:05
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 23:11

Calificată după o victorie cu 4-1 la general, CFR și-a aflat adversarul din turul 3 al preliminariilor Champions League. Young Boys va sta în calea campioanei României, echipa elvețiană fiind o cunoștiință recentă a ardelenilor, aceștia având o revanșă de luat după ultima întâlnire care s-a terminat cu scandal.

Duel în grupele Europa League

 

Cele două echipe s-au aflat în aceeași grupă a Europa League în sezonul trecut, iar ultima partidă s-a dovedit a fi una care s-a jucat cu calificarea pe masă, în Elveția.

Un gol marcat de Gabriel Debelljuh în minutul 84 părea că o va duce pe gruparea ardeleană în primăvara europeană, însă partida a devenit extrem de tensionată în final, atunci când arbitrul a acordat un penalty discutabil pentru gazde și doi fotbaliști de la CFR au fost eliminați.

Young Boys a reușit să marcheze din lovitura de pedeapsă și a mai înscris încă o dată pe final, obținând victoria, în ciuda faptului că și un egal era în avantajul echipei gazdă.

Modifică setările cookies