cfr CFR Cluj Champions League Liga Campionilor Young Boys Calificari CFR vrea revanșa în fața campioanei Elveției! Young Boys, cunoștiință recentă a ardelenilor

CFR și-a aflat adversara din turul trei preliminar al Champions League! Ardelenii își pot lua revanșa în fața campioanei Elveției

Clujenii i-au bătut și la retur pe cei de la Lincoln, 2-0.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 23:05
Data actualizarii: Miercuri 28 Iulie 2021, 23:11

Calificată după o victorie cu 4-1 la general, CFR și-a aflat adversarul din turul 3 al preliminariilor Champions League. Young Boys va sta în calea campioanei României, echipa elvețiană fiind o cunoștiință recentă a ardelenilor, aceștia având o revanșă de luat după ultima întâlnire care s-a terminat cu scandal.

Duel în grupele Europa League

 

Cele două echipe s-au aflat în aceeași grupă a Europa League în sezonul trecut, iar ultima partidă s-a dovedit a fi una care s-a jucat cu calificarea pe masă, în Elveția.

Un gol marcat de Gabriel Debelljuh în minutul 84 părea că o va duce pe gruparea ardeleană în primăvara europeană, însă partida a devenit extrem de tensionată în final, atunci când arbitrul a acordat un penalty discutabil pentru gazde și doi fotbaliști de la CFR au fost eliminați.

Young Boys a reușit să marcheze din lovitura de pedeapsă și a mai înscris încă o dată pe final, obținând victoria, în ciuda faptului că și un egal era în avantajul echipei gazdă.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!