Vitali Klitschko si David Haye pun la cale cea mai tare lupta din 2009!

David Haye Vitali Klitschko Box
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Decembrie 2008, 14:19
Data actualizarii: Luni 15 Decembrie 2008, 14:21
David Haye a spus ca a ajuns la un acord pentru a lupta cu campionul mondial al greilor in versiunea WBC, ucraineanul Vitali Klitschko, intr-o gala care va avea loc in iunie 2009, la Londra.

"Am vorbit si am pus la punct detaliile care au avut un sens pentru ambele parti. Am ajuns la un acord. Va fi cel mai important duel de la intalnirea Lewis-Tyson incoace", a declarat Haye

Pugilistul britanic a precizat ca intelegerea cu Vitali Klitschko a fost facuta in Germania, dupa partida fratelui boxerului ucrainean, Wladimir, care l-a invins, sambata, pe Hasim Rahman si si-a pastrat titlurile la categoriile WBO, IBO si IBF.

Haye are un total de 21 de victorii in 22 de meciuri la profesionist, dar numai una dintre acestea este disputata la categoria grea. In vreme ce, Vitali are un palmares impresionat de 35 de victorii in 37 de intalniri disputate la categoria regina.

Vitali Klitschko, in varsta de 37 de ani, care a fost invins in 2005 de catre britanicul Lennox Lewis, fost campion mondial la categoria grea, si-a recuperat centura mondiala WBC a greilor dupa ce le-a batut prin KO tehnic pe nigerian Samuel Peter.

Fratii Klitschko sunt primii din istoria boxului care detin un titlu mondial in acelasi timp. Ei detin patru centuri de campion: Vladimir are trei (IBF, WBO, IBO), iar Vitali are una (WBC).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!