Furios si iute la manie. Tyson Fury a intrat in ring dupe ce Deontay Wilder si-a pastrat centura mondiala cu un KO | FOTO

Furios si iute la manie. Tyson Fury a intrat in ring dupe ce Deontay Wilder si-a pastrat centura mondiala cu un KO | FOTO

Tyson Fury i-a "furat" seara lui Deontay Wilder. Americanul si-a pastrat centura mondiala WBC la grea, insa britanicul a intrat peste el in ring si l-a amenintat.

Americanul Deontay Wilder si-a aparat cu succes titlul mondial WBC la categoria grea, dupa ce l-a invins prin KO in repriza a 9-a pe polonezul Artur Szpilka, aseara, in Statele Unite.

Wilder, 30 ani, si-a aparat pentru a 3-a oara centura mondiala castigata acum un an si si-a adaugat a 36-a sa victorie din palmares, dintre care 35 inainte de limita. Americanul si-a dominat clar adversarul si in repriza a 9-a l-a trimis la podea dupa un jab de dreapta la barbie. Szpilka a parasit ringul pe targa si a fost transport la spital ca masura de precautie. Polonezul de 26 ani a incasat a 2-a infrangere fata de 20 victorii. 

Dupa meci, britanicul Tyson Fury, campionul mondial WBA si WBO, a urcat surprinzator in ring si l-a provocat pe Wilder: "Te infrunt cand vrei si unde vrei, dupa ce imi reglez conturile a doua oara cu Klitschko".

"Esti un zero, nu esti decat un provocator, nu mi-e frica de nimeni si sunt gata sa vin la tine", a raspuns americanul. 

Insa o lupta intre cei doi este posibila doar daca Fury il invinge din nou pe Klitschko, iar Wilder trece si de challengerul oficial, rusul Alexandr Povetkin (30 victorii, 1 infrangere), care s-a aflat de asemenea la meci.

Haye a revenit spectaculos

Tot aseara, insa peste ocean, in Anglia, David Haye a revenit spectaculos la 35 de ani. Britanicul l-a invins pe australianul Mark de Mori cu un KO in prima runda.

"M-am intors, m-am intors", a strigat acesta la final, in fata celor 16 mii de spectatori.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Date în premieră pe județe, de la Ministerul Sănătății. În Vrancea s-au făcut în 3 zile 20 de teste, în Timiş aproape 5.000
BRAT

Modifică setările cookies