David Haye Box

David Haye, arestat pe aeroportul din Dubai! Acuzat ca a scris un cec fals de jumatate de milion de euro, The Haymaker e "prizonier in paradis"

David Haye, unul dintre cei mai buni pugilisti englezi de la categoria grea din ultimul deceniu, fost challenger la titlul mondial, a fost arestat pe aeroportul din Dubai.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Aprilie 2015, 17:27
Data actualizarii: Luni 27 Aprilie 2015, 17:45

Pugilistul de 34 de ani, care s-a batut cu Wladimir Klitschko in 2011, fiind invins la puncte in lupta care i-a dat lui Klitschko ocazia sa unifice toate cele 4 centuri (WBA, IBF, IBO si WBO), a trecut printr-o aventura care face inconjurul tabloidelor britanice.

Haye a fost ridicat si incatusat pe aeroportul din Dubai, fiind acuzat ca a incercat sa plateasca o proprietate de 350 de mii de lire sterline, aproape 500 de mii de euro, cu un cec fara acoperire.

Cel poreclit The Haymaker, care nu s-a mai luptat din 2012, de la victoria obtinuta in fata lui Dereck Chisora, se indrepta catre tara natala, unde trebuia sa asiste la o gala de MMA organizata la Birmingham. Acesta nu a mai ajuns, petrecand cateva ore in custodia autoritatilor din Dubai.

Haye a fost acuzat ca a platit o proprietate cu un cec fara acoperire, insa pana la urma a reusit sa ii convinga pe procurori ca este o eroare birocratica. 

"A fost o simpla eroare care va fi indreptata. Le-am prezentat documentele si dovezile, iar apoi mi-au dat drumul. Eu prezentasem cecul bancii cu patru zile inainte, insa ei au intarziat plata", a explicat Haye.

In Dubai, o astfel de infractiune se pedepseste cu inchisoarea si cu amenda, insa englezul a scapat de acest lucru.

In momentul in care a fost retinut, lui David Haye i s-au confiscat documentele si pasaportul. Acesta a postat ulterior un mesaj pe Instragram, spunand ca este blocat in Dubai.

Modifică setările cookies