Veste SOCANTA pentru fanii lui Klitschko! Super campionul mondial s-ar putea retrage dupa meciul de sambata! Vezi ce a spus Colosul ucrainean:

Vitali Klitschko - Manuel Charr, in direct la PRO TV sambata de la 23:00. Gala incepe de la 20:00 la Sport.ro si Voyo.ro

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2012, 21:55
Data actualizarii: Marti 04 Septembrie 2012, 21:53

Fanii super campionului mondial au primit astazi o veste socanta din partea idolului lor.

Vitali Klitschko a anuntat ca s-ar putea retrage imediat dupa meciul de sambata seara, impotriva neamtului Manuel Charr. Motivul invocat de colosul ucrainean este acela ca se pregateste pentru o cariera de parlamentar si nu ar putea sa impace cele doua meserii.

"E posibil ca meciul cu Manuel Charr sa fie ultimul. Nu pot sa fiu si parlamentar si campion mondial la box.", a spus Vitali.

Klitschko cel mare isi poate face retragerea in fata a 30 de mii de fani, la Moscova, in gala care va fi difuzata in direct la Pro TV, sambata seara de la ora 23:00.

Ultimul adversar din cariera fabuloasa a lui Vitaly, va fi un neamt de origine araba, care s-a apucat doar de 7 ani de box, inainte fiind campion mondial la Muay Thai. Acesta este neinvins de cand s-a apucat de box si deja ii face arogante super campionului mondial, in mai multe videoclipuri.

 

Modifică setările cookies