Cristiano Ronaldo Leonardo PSG Real Madrid Spania

FABULOS! CR7, innebunit de arogantele unor MILIARDARI! "Ce sa faca Ronaldo la noi? Avem deja cel mai bun jucator de pe planeta!" Cine il REFUZA pe starul portughez:

Managerul unui gigant al fotbalului a pus capat zvonurilor care il dadeau pe Ronaldo in curtea clubului pe care il conduce.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Septembrie 2012, 18:55
Data actualizarii: Marti 04 Septembrie 2012, 18:52

Zvonurile cum ca PSG ar fi interesata de serviciile super vedetei celor de la Real au fost insa dezmintite de managerul general al echipei, fostul international brazilian, Leonardo.

Fostul manager al celor de la Inter a tinut sa clarifice acest lucru printr-o declaratie care i-a lasat cu gura cascata pe jurnalistii prezenti.

"Suntem extrem de multumiti de campania de transferuri din aceasta vara. Deja se vorbeste prea mult de PSG. Ronaldo este un jucator foarte bun, dar nu pot vorbi in acest moment despre el pentru ca are contract cu Realul. Oricum, Ibrahimovic este cel mai bun atacand din lume, de ce sa-l mai luam si pe Ronaldo?", a spus Leonardo.

Ronaldo a batut duminica seara un record fabulos pentru echipa blanco, reusind sa inscrie golul cu numarul 150, in doar 149 de partide disputate.

Modifică setările cookies