Box

GALERIE FOTO Soția lui Tyson Fury, de o frumusețe deosebită. Cât de bine arată partenera boxerului: cuplul are șase copii 

Tyson Fury (33 de ani) și-a păstrat titlul WBC la grea după ce l-a răpus prin KO (runda a șasea) pe Dillian Whyte.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 20:27
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 20:33

După gala fantastică de pe Wembley, în fața a 94.000 de spectatori, Fury s-a ales cu o sumă uriașă înainte de retragerea din box. A câștigat 80% din totalul banilor puși la bătaie pentru această partidă, adică 25,6 milioane de euro, iar restul de 6,5 au fost încasați de Dilian Whyte.

Paris Fury, stâlpul de sprijin al celebrului boxer
 

Tyson și Paris se cunosc de 16 ani, iar la un mai târziu au început să iasă împreună. În 2008, cei doi s-au căsătorit în Yorkshire și formează unul dintre cele mai solide cupluri din sportul internațional. 

Aceștia au împreună șase copii, trei băieți și trei fete, iar Carl Froch a dezvăluit înaintea marii confruntări că este posibil ca Paris să fie însărcinată cu cel de-al șaptelea, potrivit presei din Marea Britanie. 

VIDEO - Tyson Fury l-a făcut KO pe Dilian Whyte pe Wembley

Pugilistul britanic Tyson Fury l-a pus la podea pe compatriotul său Dillian Whyte cu un upercut violent de dreapta, în repriza a şasea a meciului pentru centura WBC, care a avut loc, sâmbătă, pe Stadionul Wembley, în faţa a 94.000 de spectatori, o asistenţă record în Marea Britanie după Al Doilea Război Mondial la un meci de box.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies