VIDEO Suma fabuloasă pe care a încasat-o Tyson Fury după meciul cu Dilian Whyte

Tyson Fury dilian whyte Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 13:02
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 13:07

Tyson Fury (33 de ani) și-a păstrat titlul WBC la grea după ce l-a răpus prin KO (runda a șasea) pe Dillian Whyte.

După gala fantastică de pe Wembley, în fața a 94.000 de spectatori, Fury s-a ales cu o sumă uriașă înainte de retragerea din box. A câștigat 80% din totalul banilor puși la bătaie pentru această partidă, adică 25,6 milioane de euro, iar restul de 6,5 au fost încasați de Dilian Whyte.

Tyson Fury s-a ales cu o sumă uriașă după meciul cu Dilian Whyte

Independent scrie că Fury a încasat și un bonus de victorie, în valoare de aproximativ 3,6 milioane de euro, astfel că totalul banilor încasați în urma meciului de pe Wembley ajunge la 29 de milioane de euro!

„Am fost plecat pentru o perioadă lungă de timp. Am îndeplinit tot ce mi-am dorit vreodată să îndeplinesc. Mă voi retrage ca fiind doar al doilea greu din istorie, după Rocky Marciano, care se retrage neînvins. Am fost imbatabil la acest meci", a declarat imediat după meciul de pe Wembley Tyson Fury.

Uriașul "The Gypsy King" și-a măcinat adversarul în primele reprize, a mizat pe alonja superioară, apoi a punctat decisiv în repriza a șasea. Whyte a încercat să se ridice de la podea, dar abia mai stătea pe picioare. 

VIDEO - Tyson Fury l-a făcut KO pe Dilian Whyte pe Wembley

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!