"Parca-s unchii mei cand se bat la gratar!" Snoop Dogg a comentat gala lui Tyson si a RUPT internetul! Cele mai amuzante replici ale cantaretului 

Tyson a revenit in ring dupa 15 ani intr-un meci demonstrativ contra lui Roy Jones Junior.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 09:50
Data actualizarii: Duminica 29 Noiembrie 2020, 11:03

Americanii au pregatit cu lux de amanunt gala in care Tyson s-a luptat. Pregatiti sa faca un show de neuitat, promoterii galei l-au chemat ca si prezentator pe Michael Buffer, cea mai cunoscuta voce din istoria boxului. In schimb, televiziunea care a transmis meciul dintre Tyson si Roy Jones Junior, l-a chemat ca si comentator pe nimeni altul decat Snoop Dogg. 

Cantaretul de rap nu s-a sfiit sa-i ironizeze pe cei doi boxeri de peste 50 de ani, iar replicile sale au starnit amuzamentul mai multor vedete din SUA si nu numai. Snoop Dogg a comentat si partida de box dintre baschetbalistul Nate Robinson si vlogger-ul Jake Paul, iar dupa ce Nate a fost facut KO, Snoop Dogg a inceput sa cante. 

Cateva replici din timpul partidelor: 

Mike Tyson vs Roy Jones: "Parca sunt doi unchi de-ai mei care se bat la gratar!", "Mamaie! Vino repede ca se bat afara din nou!", "Avem lovituri pentru coastele cu sos by Mike Tyson" 

Nate Robinson vs Jake Paul: "El e venit din cartier, il va scutura bine!" 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies