Tommy Fury Arabia Saudita Box jake paul Tyson Fury Box

VIDEO Fury, frate! Cum boxează fratele vitreg al lui Tyson Fury, Tommy Fury

Britanicul l-a învins la puncte pe celebrul youtuber american Jake Paul într-un meci susținut în Arabia Saudită.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Februarie 2023, 12:47
Data actualizarii: Luni 27 Februarie 2023, 12:49

Celebrul youtuber american Jake Paul, cu 20 de milioane de abonaţi, a fost învins la puncte de britanicul Tommy Fury, starul de televiziune şi fratele vitreg al campionului mondial al greilor la box Tyson Fury, duminică, într-un meci de box susţinut în Arabia Saudită, informează AFP.

Această confruntare între cele două celebrităţi a fost organizată cu scopul de a promova această ţară ca atracţie turistică.

Tommy Fury, cunoscut mai mult pentru reality show-uri

Tommy Fury, mai cunoscut pentru participarea sa la emisiunea de telerealitate Love Island decât pentru box, a câştigat meciul în ciuda faptului că a fost trimis la podea în runda a 8-a şi ultima a meciului.

Decizia a fost aclamată de fanii saudiţi care, din contră, l-au huiduit pe Jake Paul la finalul meciului. Celebrul youtuber american a invocat faptul că "s-a accidentat la un braţ", fără însă "să caute scuze".

Paul, în vârstă de 26 de ani, numără peste 20 de milioane de abonaţi pe canalul său de YouTube, unde a publicat înregistrări video despre box, sport către care s-a îndreptat în urmă cu aproximativ cinci ani.

Arabia Saudită, noul ”El Dorado” al boxului mondial

Cei doi boxeri de ocazie au urcat duminică în ring cu statutul de neînvinşi, dar niciunul din cei doi nu a întâlnit până în prezent un pugilist de renume.

Arabia Saudită a găzduit însă meciuri de box cu miză, în 2019 între Andy Ruiz şi Anthony Joshua, câştigat de cel din urmă, pentru titlul de campion mondial la grea, şi anul trecut între Oleksandr Usik şi Anthony Joshua.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!