Box

Doliu in sportul din Romania! Un antrenor de box a murit la mai putin de o saptamana dupa infectarea cu noul coronavirus

Antrenorul Nicolae Ispas a incetat din viata in urma infectarii cu Covid-19. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 21 Martie 2021, 15:07
Data actualizarii: Duminica 21 Martie 2021, 15:08

Barbatul in varsta de 75 de ani a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus la inceputul acestei saptamani. Desi nu suferea de nicio boala cronica, starea lui Nicolae Ispas s-a agravat extrem de rapid, iar vineri seara a fost dus la spital. 

Din pacate, trupul antrenorului boxerilor de la CSM Timisoara nu a mai rezistat prea mult, iar in aceasta dimineata barbatul s-a stins. 

"Luni s-a testat. Era racit deja. Testul a iesit pozitiv si a intrat in izolare la domiciliu. Apoi s-a simtit tot mai rau, vineri noaptea a fost dus la Casa Austria, pentru a fi pus la o masca de oxigen.

Am inteles ca nu a mai rezistat mult, si dimineata a cedat. Nu mi-a venit sa cred cand mi-a dat fiul sau vestea! Facusem recent medicina muncii, domnul Ispas era sanatos, nu avea nicio boalca cronica. Era un barbat puternic", a declarat directorul clubului CSM Timisoara, Lucian Reclaru, potrivit site-ului timisplus.ro. 

Modifică setările cookies