Cum arata ultima aroganta a lui Mayweather! A cheltuit 54 de milioane de euro dintr-un foc! FOTO

Cum arata ultima aroganta a lui Mayweather! A cheltuit 54 de milioane de euro dintr-un foc! FOTO

Floyd Mayweather are mai nou un avion personalizat!

Floyd "Money" Mayweather a castigat un munte de bani in cariera si nu se sfieste sa arate acest lucru cu fiecare ocazie - fostul campion din box sustinea inaintea luptei cu Conor McGregor ca a incasat 800 de milioane de dolari din meciurile sale! O parte din acesti bani s-au dus pe avionul sau privat cu care se mandreste pe retelele de socializare.

Conform celor de la AS, Mayweather a platit 54 de milioane de euro pe avion si fiecare parte a acestuia aminteste de sportivul american. Numele lui Mayweather este tiparit pe aeronava insa in interior este si mai si - logo-ul TMT ("The Money Team") este tiparit chiar la intrare iar pe aripi este scris palmaresul lui Mayweather: 50-0. Cei de la AS au publicat si primele imagini din interiorul avionului (vedeti in galeria foto)

Chiar si pe covorul din avion este scris palmaresul lui Mayweather alaturi de initialele TBE (The Best Ever - Cel mai bun din toate timpurile). Aceleasi litere si cifre apar si pe uniforma pilotilor! Luxul predomina in avion unde sunt cateva canapele si televizoare - doar cu numele lui Mayweather tiparit cu litere aurite!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#AIRMAYWEATHER @tmtpilot @dantmtpilot @gentry_lv

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Sfântul Sinod discută o posibilă schimbare a ritualului botezului. Cine se opune
BRAT

Modifică setările cookies