Meciul de 1.5 MILIARDE de dolari pentru care Mayweather poate reveni de la "pensie". Adversarul sau e gata de lupta: "Accept oricand revansa"

Autor: Sport.ro
Luni 04 Martie 2019, 16:32

	Meciul de 1.5 MILIARDE de dolari pentru care Mayweather poate reveni de la "pensie". Adversarul sau e gata de lupta: "Accept oricand revansa"

Floyd Mayweather mai poate reveni din retragere pentru un singur meci. De la Hoya il sfatuieste sa o faca: "E vorba de 1.5 miliarde dolari!"

Pentru un singur meci mai poate reveni Floyd Mayweather in ringul de box. Unul revansa pentru Canelo Alvarez, invins de american in 2013.

Retras din activitatea de pugilist profesionist in 2015, din postura de campion absolut si neinvins, Mayweather s-a mai luptat de atunci doar in evenimente menite sa produca bani. El l-a invins pe luptatorul de MMA Conor McGregor pe reguli de box, apoi pe japonezul Tenshin Nasukawa. 109 milioane dolari a castigat din cele doua evenimente.

Mayweather - Canelo, pentru 1.5 miliarde dolari


Oscar de la Hoya, fost mare pugilist, acum promotor de box, incearca sa-l atraga pe Mayweather cu o suma uluitoare: 1.5 miliarde dolari. Atat ii promite ca poate aduna o gala in care el s-ar lupta cu Saul Canelo Alvarez!

"In primul rand, Floyd e retras. Dar daca el vrea sa revina, trebuie sa se opreasca din a se lupta cu boxeri care sunt cu doua categorii mai mici decat el. Un singur lucru pot spune: daca el revine si o face impotriva lui Canelo, inseamna un meci de 1.5 miliarde dolari", a spus De la Hoya.

In 2013, victoria lui Mayweather cu Saul Alvarez a fost urmarita de peste 2 milioane de oameni in sistem pay-per-view.

Canelo Alvarez: "Sigur ca vreau revansa"


Canelo Alvarez anunta ca el este oricand pregatit pentru o noua lupta cu Mayweather.

"Sigur ca mi-ar placea sa am sansa revansei. Dar daca nu se poate, eu voi continua pe drumul meu si imi voi scrie propria istorie", a spus Alvarez in presa americana.

Alvarez are 28 de ani si este considerat a fi unul dintre cei mai buni pugilisti ai lumii.

Dăncilă, desemnată oficial candidat la prezidențiale: ”Voi fi primul preşedinte femeie al acestei ţări"
BRAT