Baschet

Un fost pilot al lui Kobe Bryant RUPE TACEREA: "Elicopterul era intr-o stare fantastica!" Care a fost cauza accidentului in care a murit unul din cei mai apreciati sportivi

Noi dezvaluiri apar in cazul accidentului de elicopter in care a murit Kobe Bryant.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 11:33
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 11:41

Kurt Deetz, fost pilot al Island Express Helicopters, spune ca elicopterul in care se deplasa Kobe Bryant era cunoscut ca un aparat extrem de sigur.

Kurt Deetz a fost pilotul lui Bryant intre 2014 si 2016 si a oferit cateva reactii pentru ziarul Los Angeles Times.

Deetz a  marturisit ca a zburat cu elicopterul lui Bryant peste 1000 de ore si conditiile acestuia erau fantastice. Mai mult cei de la Island Express au asigurat o mentenanta exemplara a aparatului de zbor.

"Probabilitatea ca tragicul accident sa se fi intamplat din cauza defectiunii motorului la acest elicopter este imposibila. Mai degraba conditiile meteo au fost cele care au condus la producerea accidentului.", a spus Kurt Deez.

Fostul pilot al baschetbalistului a mai marturisit ca elicopterul avea o viteza foarte mare in momentul impactului, aroximativ 260 de km/h. Potrivit acestuia, dupa 40 de minute de zbor, aeronava ar mai fi avut aproximativ 350 de litrii de combustibil la bord, indeajuns cat sa sustina un incendiu de proportii.

Modifică setările cookies