Baschet

Informatia pe care nimeni nu o stia! Ce conventie avea Kobe Bryant cu sotia sa! De ce nu s-a aflat si aceasta in elicopter

Kobe Bryant a murit intr-un accident de elicopter, in data de 26 ianuarie 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 11:01
Data actualizarii: Marti 28 Ianuarie 2020, 11:05

Kobe era alaturi de alte 8 persoane in elicopterul sau privat! Aparatul de zbor a luat foc, iar autoritatile au fost alertate imediat, anunta TMZ. Niciuna dintre persoanele aflate la bord nu a supravietuit. Vanessa Bryant, sotia zeului de la Lakers nu se afla la bordul elicopterului.

Kobe si sotia sa aveau o conventie sa nu calatoreasca impreuna niciodata cu elicopterul sau cu avionul pentru a evita un accident care le-ar fi lasat orfane pe fetele pe care le au impreuna.

In afara de Kobe Bryant, inca opt persoane au decedat in accidentul de elicopter din California.

Gianna Bryant era una dintre cele patru fiice ale lui Kobe. Mostenind pasiunea pentru baschet de la tatal sau, fata de 13 ani urma sa ajunga la un turneu din Thousand Oaks.

Alyssa Altobelli era o buna prietena a fiicei lui Kobe, Gianna. Cele doua erau colege la echipa de baschet Los Angeles Lady Mambas. Parintii fetei, John si Keri se numara si ei printre victimele accidentului. John Altobelli era antrenor de baschet.

Ara Zobayan a fost pilotul elicopterului prabusit in California. Acesta era de origine armeana si avea 50 de ani.

Christina Mauser avea 38 de ani si a fost antrenor de baschet la Mamba Sports Academy, unde Gianna Bryant juca pentru echipa Lady Mambas. Christina era casatorita cu Matt, alaturi de care are 3 copii. "Eu si copiii suntem devastati. Va multumim tuturor pentru mesaje", a declarat Matt pe Facebook.
 

Modifică setările cookies