Tenis

MESAJE cu PUTERNIC IMPACT EMOTIONAL: cum au reactionat Sharapova, Nadal si Djokovic dupa tragedia suferita de Kobe Bryant si fiica sa

Mesajele transmise de Sharapova, Nadal si Djokovic le-au 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 16:33
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 16:39

Lumea tenisului a reactionat cu caldura catre familia indoliata la scurt timp dupa primirea vestii decesului fostului mare baschetbalist american, Kobe Bryant.

Maria Sharapova a fost una dintre primele jucatoare care a scris despre cele intamplate, spunand: "Kobe si Gigi, asta e incredibil de dificil de acceptat. Nu voi uita niciodata generozitatea voastra si timpul pe care l-ati pus deoparte pentru mine in cele mai dificile momente. Va sunt mereu recunoscatoare. Sufletul meu e alaturi de voi si de familia voastra".

Rafael Nadal si-a exprimat la randul sau starea de soc, declarand in interviul oferit lui John McEnroe dupa meci urmatoarele: "M-am trezit dimineata cu aceasta veste groaznica. Sunt in stare de soc, a fost unul dintre cei mai mari sportivi din toate timpurile si pentru asta merita toate aplauzele noastre. Am avut onoarea sa-l cunosc si dintotdeauna mi s-a parut un sportiv extraordinar care a muncit din greu. Este una dintre zilele pe care vrei sa le uiti cat mai repede. In acelasi timp, amintirea lui Kobe Bryant va ramane in inimile noastre pentru totdeauna", a spus liderul ATP. 

Nici Djokovic, favoritul lui Kobe Bryant in circuitul masculin nu a intarziat sa isi transmita condoleantele: "Inima mea jeleste dupa primirea vestilor de azi. Kobe mi-a fost un mentor grozav si prieten. Tu si fiica ta veti trai mereu in inimile noastre. Nu exista cuvinte pentru a-mi exprima cea mai puternica empatie catre familia Bryant si catre familiile care sufera in urma acestei tragedii. Odihneste-te in pace, prietene", a scris Djokovic. 

Modifică setările cookies