OFICIAL Transfer fabulos pentru campionatul din România! CJ Williams, baschetbalist din NBA și din naționala SUA, va juca la Corona Brașov

CJ Williams corona brasov Los Angeles Clippers nationala SUA NBA Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 August 2023, 14:13
Data actualizarii: Luni 14 August 2023, 14:15

Mutarea a fost anunțată de oficialii clubului din Brașov într-un fel aparte.

Wendell CJ Williams Jr. (33 de ani), baschetbalist cu sezoane în NBA și cu prezențe în naționala SUA, cu care a câștigat în 2017 FIBA AmeriCup, va juca în acest sezon în România, la Corona Brașov!

Corona Brașov: ”Doamnelor și domnilor...”

”Doamnelor și domnilor, urmează SHOW DE NBA la Brașov!

Un jucător din baschetul profesionist american și, ATENȚIE! fost component al NAȚIONALEI SUA vine să joace pentru Corona Brașov:

Wendell "C. J." Williams Jr. a jucat sezonul trecut și la fosta echipă a lui Ghiță Mureșan în Franța, Pau-Orthez.

CJ Williams a jucat în NBA pentru Los Angeles Clippers și Minnesota Timberwolves

În baschetul profesionist american, C.J. a jucat la Los Angeles Clippers, Minnesota Timberwolves (NBA). A făcut parte din mai multe echipe din ”G-League” (liga de dezvoltare a NBA).

În Europa, C.J. a jucat în Italia, Cipru, Turcia, Franța. Williams a mai jucat la Ironi Ness Ziona, în Israel. La Brașov vine de la Pau-Orthez, din Franța, echipa unde a jucat și românul nostru de NBA, Ghiță Mureșan, în 1992-1993 și 2000-2001.

”C.J.” este singurul baschetbalist din Liga Națională din România care a jucat în Naționala SUA! În 2017, el a câștigat FIBA America cu naționala Statelor Unite”, a scris Corona Brașov pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!