Baschet

"Suntem in contact cu autoritatile!" Reactia companiei care a construit elicopterul detinut de Kobe Bryant! Cat de vechi era si de ce este considerat unul dintre cele mai sigure elicoptere

Detalii despre elicopterul lui Kobe Bryant.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 10:33
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 10:38

Fostul mare baschetbalist, Kobe Bryant, a murit intr-un tragic accident de elicopter alaturi de fiica sa din cauza conditiilor meteo nefavorabile. Pe langa cei doi, alte 7 persoane au murit. Kobe Bryant folosea des elicpoterul pentru a se deplasa prin California. Potrivit celor de la flighradare24.com, Kobe a folosit elicopterul de 9 ori in ultimele zile. Elicopterul detinut de Kobe Bryant a fost construit in anul 1991, potrivit Administratiei Federale de Aviatie.

"Vrem sa ne exprimam condoleantele catre toti cei afectati de accidentul modelului Sikorsky S-76B din Calabasas, California. Suntem in contact cu autoritatile pentur a oferi asistenta si sprijin in investigatie", este mesajul companiei Sikorsky.

Potrivit unor statistici americane, elicpoterele Sikorski 76 sunt unele dintre cele mai sigure elicoptere, existand 2 accidente in 915.000 de ore de zbor.

Modifică setările cookies