VIDEO EXCLUSIV Regretatul Kobe Bryant, în prim-planul unei povești nebănuite: dezvăluirea făcută de Cosmin Radu

Fostul poloist român, Cosmin Radu, actual vicepreședinte al federației de profil, a povestit cum a ajuns să îl întâlnească personal pe Kobe Bryant, în 2012. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 13:00
Data actualizarii: Duminica 25 Decembrie 2022, 12:35

Fostul poloist profesionist român, Cosmin Radu (41 de ani) a rememorat întâlnirea cu Kobe Bryant, derulată în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, din 2012. 

Cosmin Radu a povestit, în timpul emisiunii Poveștile Sport.ro, cum a decurs interacțiunea sa cu regretatul Kobe Bryant. Poloistul bucureștean s-a declarat plăcut surprins în mod special de amabilitatea lui Kobe Bryant, pe care l-a numit unul dintre cei mai deschiși membri ai lotului echipei americane olimpice de baschet. 

„Kobe era unul dintre cei mai deschiși. Efectiv, stătea de vorbă cu toată lumea.”

„A fost, efectiv, întâmplător că i-am întâlnit. Ei veneau ocazional seara prin Satul Olimpic, dar nu stăteau acolo. Veneau să se plimbe și au trecut pe lângă noi, care am avut antrenament. Mi-am zis să încerc să fac poză cu unul dintre ei.

Kobe era unul dintre cei mai drăguți. Efectiv, stătea de vorbă cu toată lumea. A fost unul dintre cei mai deschiși. La Olimpiadă am făcut mai multe poze cu sportivi decât în toată viața, pentru că nu ai ocazia să îi vezi foarte des,” a declarat fostul poloist, Cosmin Radu, în emisiunea Poveștile Sport.ro

Întrebat de jurnalistul Andru Nenciu despre vestea morții legendarului baschetbalist, Kobe Bryant, Cosmin Radu a replicat: „Mai întâi, am fost puțin șocat. Când se întâmplă lucruri din acestea, prima dată apare șocul, după care începi să afli ce s-a întâmplat. Mi-a părut rău. Chiar dacă nu îți dorești, aceste întâmplări fac parte din viață,” au fost cuvintele spuse de Cosmin Radu. 

Jocurile Olimpice 2012 s-au încheiat cu SUA ca învingătoare în competițiile de baschet, atât în proba masculină, cât și în cea feminină. În finală, echipa dirijată de Kobe Bryant reușea să învingă reprezentativa Spaniei. 

Urmărește emisiunea Poveștile Sport.ro, cu Andru Nenciu. Invitat: Cosmin Radu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!