LeBron James a umplut coșul de Crăciun! Ce record a corectat starul lui Los Angeles Lakers

Lebron James Kobe Bryan Los Angeles Lakers NBA Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:26
Data actualizarii: Duminica 26 Decembrie 2021, 11:32

Vedeta echipei Los Angles Lakers, LeBron James, a bătut, sâmbătă, recordul de puncte marcate în meciurile de Crăciun, deţinut de Kobe Bryant.

Lakers a suferit o nouă înfrângere în NBA, 122-115, pe teren propriu, cu Brooklyn Nets, al cincilea eşec la rând, dar LeBron James a ieşit din nou în evidenţă.

Cu patru zile înainte de a împlini 37 de ani, starul american a marcat 39 de puncte pentru echipa sa. Astfel, el a bătut recordul de puncte marcat în meciurile care au loc în ziua de Crăciun, 395.

James a ajuns la 422 de puncte, în 16 partide jucate în această zi, acelaşi număr ca precedentul deţinător al recordului, Kobe Bryant, legendarul jucător care a decedat în 2020, într-un accident de elicopter.

James şi Bryant au acum cele mai multe meciuri jucate de Crăciun, câte 16. Actualul component al echipei din Los Angeles vizează un alt record în astfel de partide, cel al numărului de victorii.

În acest moment el este la egalitate cu fostul său coechipier de la Miami Heat şi Cleveland Cvalier, Dwyane Wade, cate 10. Wade s-a retras din activitate, astfel că James poate deveni singurul jucător cu cele mai multe victorii obţinute de Crăciun, dacă echipa lui va fi programată în această zi, anul viitor.

 

News.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!