Stephen Curry baschet american golden state warriors NBA Baschet

VIDEO „Extraterestrul” Steph Curry a devenit viral! Ronaldinho, lăsat pe dinafară de performanța baschetbalistului american

Conducătorul de joc al echipei Golden State Warriors a reușit o performanță într-atât de improbabilă încât lumea suspectază că videoclipul ar fi trucat. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:30
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:30

Stephen Curry (34 de ani) nu mai poate fi oprit. Chiar și neechipat, point guard-ul grupării Golden State Warriors ar fi reușit cinci coșuri consecutive din semicercul terenului opus, într-un videoclip care s-a viralizat peste noapte.

Peste 12 milioane de persoane s-au minunat de abilitatea stelară a baschetbalistului american, care a oferit impresia unui efort neglijabil, în timp ce a reușit imposibilul. 

Stephen Curry a reușit cinci coșuri consecutive din colțul terenului opus

Imediat după a cincea aruncare dusă la bun sfârșit, Stephen Curry a părăsit terenul de joc în alergare, afișându-se la rândul său intrigat de reușita improbabilă. 

Performanța lui Stephen Curry a adus aminte de provocarea întreprinsă de Ronaldinho, în 2004, pe vremea când evolua pentru FC Barcelona. Atunci, fotbalistul brazilian a reușit să lovească bara transversală de patru ori la rând, într-un videoclip care, în momentul în care a fost oferit publicității, a atras o sumedenie de bănuieli cu privire la veridicitatea sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!