GALERIE FOTO În 2022, Gabriela Ruse era top 100 și bifa apariții spectaculoase dintr-o destinație de lux. După Rouen, revine în top 150 WTA

Gabriela Ruse Gabriela Ruse Instagram Tenis WTA Romania Tenis WTA sexy Tenis
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 12:00
Data actualizarii: Sambata 20 Aprilie 2024, 12:07

Gabriela Ruse a publicat o serie de imagini care taie răsuflarea urmăritorilor. 

Gabriela Ruse a încheiat sezonul 2022 în top 100 WTA, iar parcursul încheiat în sferturi la Rouen o va ajuta să revină în top 150 WTA. 

142 este locul pe care Gabriela Ruse îl ocupă în clasamentul actualizat după cele patru victorii adunate pe zgura din Franța. 

Momentele dificile din ultimii ani au fost aduse de numeroasele situații-limită, experimentate din punct de vedere fizic. În 2024, Ruse a ratat Openul Australiei, din cauza unei rupturi muscular abdominale. 

La final de 2022, încercând să lase în urmă situațiile complicate, depășite cu brio - printre care inflamații cardiace -, Gabriela Ruse a ajuns într-o destinație exotică și a respectat tradiția de anul trecut, când și-a încheiat sezonul bucurându-se, într-o manieră similară, de soare și de liniștea câtorva zile de concediu. 

Gabriela Ruse și-a încheiat sezonul 2022 în top 100 WTA și cu o vacanță de lux

„Nu e nevoie să descriu aceste imagini,” a punctat Gabriela Ruse pe Instagram, atașând o serie de imagini care o regăsește distrându-se la maximum, la finele unui sezon încărcat. 

Gabriela Ruse a încheiat anul 2022 cu un palmares negativ - 17 victorii și 23 de înfrângeri, în circuitul WTA -, dar, potrivit declarațiilor făcute la Cluj-Napoca, după încheierea Openului Transilvaniei, rămâne încredințată că va putea ajunge în top 10 WTA. 

În 2023, Ruse a adunat 31 de victorii, dintr-un total de 51 de partide oficiale jucate. În toamna anului trecut, Gabriela Ruse a jucat finala în turneul WTA 250 de la Cluj-Napoca, Transylvania Open. 

În 2021, Gabriela Ruse a câștigat primul titlu WTA al carierei, impunându-se în turneul WTA 250 de la Hamburg. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!