Gabriela Ruse Gabriela Ruse Instagram Tenis WTA Romania Tenis WTA sexy Tenis

GALERIE FOTO Imagini din paradis! Gabriela Ruse, apariții spectaculoase dintr-o destinație de lux

Gabriela Ruse a publicat o serie de imagini care taie răsuflarea urmăritorilor. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:00
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 11:00

Gabriela Ruse (25 de ani) va încheia sezonul în top 100 WTA, iar locul 91 îi poate conferi suficientă încredere pentru stagiunea 2023, având în vedere numeroasele momente dificile, experimentate din punct de vedere fizic de către sportiva din România, de-a lungul anului 2022.

Încercând să lase în urmă situațiile complicate, depășite cu brio - printre care inflamații cardiace -, Gabriela Ruse a ajuns într-o destinație exotică și a respectat tradiția de anul trecut, când și-a încheiat sezonul bucurându-se, într-o manieră similară, de soare și de liniștea câtorva zile de concediu. 

Gabriela Ruse își încheie anul cu o vacanță de lux

„Nu e nevoie să descriu aceste imagini,” a punctat Gabriela Ruse pe Instagram, atașând o serie de imagini care o regăsește distrându-se la maximum, la finele unui sezon încărcat. 

Gabriela Ruse încheie anul 2022 cu un palmares negativ - 17 victorii și 23 de înfrângeri, în circuitul WTA -, dar, potrivit declarațiilor făcute la Cluj-Napoca, după încheierea Openului Transilvaniei, rămâne încredințată că va putea ajunge în top 10 WTA. 

În 2021, Gabriela Ruse a câștigat primul titlu WTA al carierei, impunându-se în turneul WTA 250 de la Hamburg. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!