Baschet

„Cine ești, de ce joci baschet?” Steph Curry, poveste inedită înainte să ajungă unul dintre cei mai buni aruncători de 3 puncte

Stephen Curry (34 ani) a câștigat recent al patrulea titlu de campion NBA cu Golden State Warriors.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iunie 2022, 19:26
Data actualizarii: Duminica 26 Iunie 2022, 20:25

Indubitabil unul dintre cei mai buni aruncători de trei puncte din istoria NBA, Steph Curry a povestit că la începutul carierei lucrurile arătau groaznic.

„N-am putut arunca din afara cercului pentru trei săptămâni. Toată vara mergeam în tabere și oamenii erau ceva de genul <<Cine ești, de ce joci baschet?>>. N-am fost bun deloc pentru o lună și jumătate. A fost cea mai frustrantă vară pentru mine”, au fost cuvintele lui Steph Curry înainte de a ajunge starul care este astăzi, potrivit Marca.

Tatăl lui Curry, eroul starului de la Golden State

Dell Curry, tatăl starului din San Francisco, a petrecut o vară întreagă pentru a-i arăta fiului său "cum se face", anunță sursa anterior menționată. Americanul a evoluat în NBA 16 ani pentru echipe precum Cleveland Cavaliers și Charlotte Hornets

„E mult mai bun (n.r. Steph) decât am fost eu”, a spus Dell pentru GQ în 2016, citat de Marca. „Distanța aruncărilor lui este mult superioară decât a fost a mea”, a mai completat Dell pentru aceeași sursă.

Golden State Warriors, 4 titluri în 8 sezoane

GSW și-a adjudecat titlul de campioană NBA 2022 după victoria împotriva lui Boston Celtics din al șaselea joc, 103-90. Steph Curry și compania au câștigat titlul pe arena ”TD Garden” din Boston. Golden State Warriors s-a impus în fața lui Celtics după patru victorii în cele șase jocuri disputate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies