VIDEO EXCLUSIV Balaj dezvăluie după 12 ani momentul tensionat cu Seedorf și Ronaldinho. Lecția predată de starul lui Milan

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Iunie 2022, 19:33
Data actualizarii: Luni 20 Iunie 2022, 19:33

Cristi Balaj a acordat un interviu pentru PRO TV în care a rememorat și unul dintre cele mai importante momente din cariera de arbitru.

Balaj, arbitru FIFA din 2003, a strâns peste 300 de meciuri în Liga 1, iar la finalul anului 2016 și-a încheiat cariera. Primul meci condus în grupele Champions League a fost în sezonul 2010/2011, un AC Milan - AJ Auxerre, câștigat de italieni, scor 2-0.

Balaj dezvăluie după 12 ani momentul tensionat cu Seedorf și Ronaldinho

Milan avea o echipă stelară la momentul respectiv, cu staruri precum Ibrahimovic, Ronaldinho, Pato, Seedorf, Pirlo sau Nesta în primul 11. La partida cu Auxerre, Balaj a acordat trei cartonașe galbene, iar unul dintre ele a fost văzut de olandezul Clarence Seedorf, de patru ori câștigător al Ligii Campionilor.

Seedorf a fost avertizat pentru simulare, iar imediat a protestat alături de Ronaldinho. Balaj spune că mijlocașul olandez și-a prezentat scuzele la finalul meciului și a explicat de ce a avut reacția respectivă.

"Îi dădusem un Seedorf un cartonaș galben pentru simulare și s-a întâmplat să fie și Ronaldinho aproape. Au protestat în anumite limite, s-a păstrat un cadru decent. La scurt timp după aceea, am fluierat finalul jocului. Seedorf a venit la mine și și-a cerut scuze, spunând că am avut dreptate și a fost decizia corectă.

Dar a existat o oarecare frustrare din partea lui pentru că era primul cartonaș galben luat prin simulare și nu a dorit să fie perceput ca un jucător care păcălește fotbalul. Am apreciat această discuție. Cam aceasta este diferența de mentalitate între unii jucători care au ajuns la acel nivel și ceilalți", a spus Cristi Balaj, pentru PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!