Deal done! Dinamo s-a înțeles cu un nume mare din baschetul românesc

Dinamo Dinamo baschet Vlad Moldoveanu Baschet
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Iunie 2022, 16:01
Data actualizarii: Duminica 19 Iunie 2022, 16:04

Vlad Moldoveanu, care a condus echipa națională a României spre performanțe la toate categoriile de vârstă, se alătură echipei Dinamo în noul sezon competițional 2022-2023, anunță clubul din Șoseaua Ștefan cel Mare. 

Moldoveanu a absolvit colegiul American University în Statele Unite, urmând apoi să joace la Benetton Treviso în Italia, Le Havre în Franța, Kalev Cramo în Estonia, PGE Turow și Stelmet Zielona Gora în Polonia, U-BT Cluj Napoca în România, Demir Insaat în Turcia, Ifaistos Limnou în Grecia iar cel mai recent a condus pe CSO Voluntari către două Cupe ale României și o medalie de argint.

Vlad Moldoveanu, la Dinamo! A jucat în EuroLeague și EuroBasket

Pe lângă acestea, a mai cucerit trei titluri naționale (Estonia, Polonia și România), Campionatul European U18 Div. B alături de Echipa Națională a României și mai multe alte distincții individuale.

Vlad a avut dueluri cu cele mai bune echipe din Europa, atât la nivel de campionat cât și în EuroLeague, EuroBasket și Europe Cup.

Este cunoscut că un veritabil “lunetist” dar și un lider în vestiar și pe teren. Moldoveanu a încheiat sezonul precedent cu medii de 12.4 puncte, 6.1 recuperări și 2.4 pase decisive și a fost vital în drumul echipei sale către finala LNBM.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!