Baschet

"Cuvintele nu pot descrie asta!" Mesajul asteptat de toata planeta! Ce au transmis cei de la LA Lakers dupa tragicul accident in care Kobe Bryant a murit

Mesajul transmis de LA Lakers dupa accidentul in care Kobe Bryant si fiica sa Gianna au murit.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 12:05
Data actualizarii: Joi 30 Ianuarie 2020, 12:07

Legendarul baschetbalist Kobe Bryant, a murit duminica, la varsta de 41 de ani intr-un tragic accident de elicopter. Cei de la LA Lakers, clubul pentru care Kobe a scris istorie si a evoluat timp de 20 de ani, a postat un mesaj dupa accidentul in care Kobe si fiica sa si-au pierdut viata, dupa ce timp de 4 zile si-au intrerupt activitatea pe retelele de socializare.

"Suntem devastati si vom fi schimbati pentru totdeauna de brusca pieredere a lui Kobe Bryant si a fiicei sale, Gianna. Gandurile noastre sunt alaturi de Vanessa, de familia Bryant si de familiile celorlalti pasageri. Cuvintele nu pot descrie ceea ce inseamna Kobe pentru Los Angeles Lakers, fanii nostri si orasul nostru. Mai mult decat un baschetbalist, a fost un tata iubitor, un sot si un coechipier. Iubirea si lumina lor va ramane in inimile noastre pentru totdeauna.

Fundatia Mamba Sports a organizat o strangere de fonduri pentru familiile afectate de aceasta tragedie. Pentru a ajuta, te rugam viziteaza MambaOnThree.org. Pentru cei inspirati sa continue mostenirea lui Kobe si Gianna in sport, te rugam viziteaza MambaSportsFoundation.org", este mesajul transmis de cei de la LA Lakers.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are devastated and have been forever changed by the sudden loss of Kobe Bryant and his daughter, Gianna. We send our love to Vanessa, the Bryant family, and to the families of the other passengers. Words cannot express what Kobe means to the Los Angeles Lakers, our fans, and our city. More than a basketball player, he was a beloved father, husband, and teammate. Their love and light will remain in our hearts forever. The Mamba Sports Foundation has set up the MambaOnThree Fund to support the families affected by this tragedy. To help, please visit MambaOnThree.org. For those who are inspired to continue Kobe and Gianna’s legacy in youth sports, please visit MambaSportsFoundation.org.

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

Modifică setările cookies