VIDEO Moment șocant în baschet! Fratele lui Nicola Jokic i-a dat un pumn unui fan în timpul meciului cu Lakers

Nikola Jokic Denver Nuggets LA Lakers NBA Baschet
Ionuț Stoica
Data publicarii: Joi 25 Aprilie 2024, 11:40
Data actualizarii: Joi 25 Aprilie 2024, 11:43

NBA a început o investigație serioasă după ce Strahinja Jokic, fratele celebrului jucător de la Denver Nuggets, Nikola Jokic, a fost surprins într-o situație controversată. 

Înregistrări video arată momentul în care Strahinja și Nemanja Jokic par să se confrunte cu doi fani din tribunele "Ball Arena", în timpul celui de-al doilea meci al seriei de playoff-uri contra Los Angeles Lakers. În final, Strahinja pare să își folosească pumnul drept pentru a lovi unul dintre suporteri.

Denver Nuggets nu a emis încă o declarație oficială, dar este clar că analizează incidentul și că NBA va urma să ia măsuri în acest caz.

Fratele său a fost arestat în trecut

Este demn de menționat că frații mai mari ai lui Nicola Jokic sunt cunoscuți pentru temperamentul lor aprins. În trecut aceștia au avut mai multe incidente de acest gen. În 2019, Strahinja a fost chiar arestat, după o dispută care a avut loc în afara terenului de baschet.

Nikola Jokic, unul dintre cei mai buni jucători la momentul actual

Nikola Jokic, pe de altă parte, este o figură cheie în echipa din Denver, și este considerat unul dintre cei mai buni jucători din NBA la momentul actual. 

Performanțele sale impresionante în teren au contribuit în mod semnificativ la succesul echipei. Cu toate acestea, incidentele din afara terenului ar putea afecta imaginea și reputația echipei.

În ultimul meci, împotriva celor de la Los Angeles Lakers, Nikola și-a trecut în cont un "triple double", cu 27 de puncte, 20 de recuperări și 10 pase decisive, care a contribuit la victoria lui Denver Nuggets.

În acest sezon, Jokic are o medie de 26,4 puncte, 12,4 recuperări și 9,0 pase decisive.

În 675 de meciuri din carieră, sârbul are o medie de 20,9 puncte, 10,7 recuperări și 6,9 pase decisive.

  • Seria se va relua joi, la Los Angeles.

Cum arată play-off-ul NBA

Cup tree provided by Sofascore

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!