Lebron James Denver Nuggets LA Lakers NBA Nikola Jokic Baschet

VIDEO A început noul sezon din NBA! Cât s-a încheiat superduelul LeBron James vs Nikola Jokic din LA Lakers - Denver Nuggets

Denver Nuggets este campioana en-titre din baschetul profesionist nord-american.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:30
Data actualizarii: Miercuri 25 Octombrie 2023, 12:35

Echipa starului sârb Nikola Jokic, Denver Nuggets, campioana en titre, a inaugurat sezonul competiţional 2023/2024 din liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA) cu o victorie, 119-107 cu Los Angeles Lakers, echipa superstarului LeBron James, marţi, pe propriul teren, informează AFP.

Denver Nuggets a învins-o pe LA Lakers în finala Conferinţei de Vest în primăvara trecută, înainte de a trece şi de Miami Heat în duelul pentru titlul NBA.

Denver Nuggets - Los Angeles Lakers 119-107, cu Nikola Jokic și LeBron James în mare formă

Pivotul sârb Nikola Jokic, desemnat MVP-ul (cel mai bun jucător) finalelor din sezonul trecut, a avut şi de această dată o contribuţie considerabilă la victoria echipei sale, cu 29 de puncte, 13 capace şi 11 pase decisive.

La rândul său, LeBron James, care a început la 38 de ani al 21-lea sezon din carieră în NBA, a fost cel mai bun jucător al echipei sale, cu 21 de puncte, 8 recuperări şi 5 pase decisive.

În celălalt meci din ziua inaugurală a sezonului, Phoenix Suns s-a impus în deplasare, cu 108-104, în faţa lui Golden State Warriors.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!