Ca fuga pe gheata! Atletii romani se antreneaza in conditii extreme: "E ca la patinoar! Ti se blocheaza picioarele! La concursurile din sala ne sufocam". VIDEO

Aceasta-i cea mai grea proba din atletism: sa alergi pe gheata! La Timisoara, pista de atletism s-a transformat in patinoar. "Inghetam acasa si ne sufocam la concursuri", se plang atletii.

"Parca ne antrenam pentru maratonul de la Polul Nord", spun atletii din Timisoara.

"Vii aici si ingheti si nu mai poti, iar cand trebuie sa tragi mai tare ti se blocheaza picioarele", spune si Andreea Raissa Hojdea.

Pentru ca fac frigul acasa, atletii au probleme afara, la concursuri.

"E foarte greu, pentru ca noi nu avem sala. Ajungem in plin sezon de sala si ne sufocam, pentru ca noi suntem obisnuiti cu minus 3-4 grade si mergem la +23 in salile de afara", mai spunea tanara sportiva.

Antrenamentele se termina cu o mare bulgareala. Andreea e mica vedeta a alergatorilor din Timisoara. Ea vrea sa intre la Medicina.

"Daca Dumnezeu ma ajuta, sper sa ajung la Medicina. As vrea foarte mult sa merg pe specialitatea de nutritie", mai spune ea.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTV

Legenda dinamovista, Ioan Andone, vine la Ora Exacta in Sport dupa cutremurul cu Craiova! Luni de la 10.45 la Pro XVIDEO PROTVPLUS.RO

Avertisment de la meterologi, după o zi caniculară. Ce se întâmplă cu vremea de luni
BRAT