Anglia

„Trebuie să experimenteze Realul!” Salah, sfătuit să plece de la Liverpool: „Nu e totul doar pentru bani!”

Mohamed Salah (29 ani) este jucătorul momentului în Premier League!

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:32
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 15:33

Egipteanul a făcut spectacol pe teren în ultimele două meciuri jucate pentru Liverpool, după ce a reușit să înscrie două goluri spectaculoase. Viitorul său este unul dintre cele mai comentate subiecte în contextul în care contractul îi expiră în 2023, iar până acum ar fi refuzat orice ofertă de prelungire. 

Salah și-ar dori o aventură într-un alt campionat, iar Gary Neville, expertul Sky Sports pe Premier League i-a oferit o variantă atacantului despre care a spus că nu crede că își va încheia cariera la Liverpool. 

  • Mohamed Salah

„Am simțit întotdeauna că își dorește asta!” 

„Nu cred că va rămâne la Liverpool pentru restul carierei. Întotdeauna am avut părerea asta însă se poate să mă înșel. Premier League ar fi mai slabă dacă ar pleca. Cred că te uiți la nume precum Cristiano Ronaldo, David Beckham sau Kylian Mbappe și nu totul este pentru bani. E un proiect și e ceva ce trebuie să reușească în viețile lor, trebuie să joace ela anumite cluburi. Trebuie să meargă și să experimenteze anumite lucruri. 

Cred că Salah trebuie să experimenteze Realul și cum este pe Santiago Bernabeu, pentru că Real Madrid va reveni. Știu că Barcelona și Real Madrid nu se află în cel mai bun moment, însă cred că trebuie să ai asta în CV pe finalul carierei. 

A făcut o treabă incredibilă la Liverpool și am simțitt întotdeauna că își dorește un PSG, un Real Madrid sau o Barca, iar eu cred că va merge în căutarea acestui lucru”, a spus Neville conform Mundo Deportivo

Modifică setările cookies