Zi de cosmar pentru Petr Cech. Dupa ce a incasat 4 goluri de la Liverpool, portarul lui Arsenal a intrat cu masina intr-un zid

Zi de cosmar pentru Petr Cech. Dupa ce a incasat 4 goluri de la Liverpool, portarul lui Arsenal a intrat cu masina intr-un zid

Portarul lui Arsenal si-a lovit masina de un zid din parcarea stadionului Emirates.

Ceea ce a inceput prost, s-a terminat si mai prost pentru Petr Cech. Arsenal a pierdut in prima etapa din Premier League pe propriul teren, 3-4 cu Liverpool, portarul ceh neavand nicio sansa la reusitele incasate de la Coutinho, Lallana, din nou Coutinho si Mane.

La finalul partidei, Cech a avut parte de un nou cosmar. Martorii spun ca Cech a intrat cu masina intr-un zid al parcarii de pe Emirates cand incerca sa paraseasca stadionul. Cech se pare ca s-a intors la vestiare dupa accident.

"Ziua de astazi a devenit si mai rea pentru Petr Cech, cel care a intrat cu masina intr-un stalp de sustinere a parcarii. Nimeni nu a fost ranit si Cech a intrat inapoi pe stadion" scrie jurnalistul Matthew Stranger, prezent pe stadion.

"Treceam pe langa parcarea jucatorilor cand am auzit o busitura, era Petr Cech care a intrat cu masina intr-un zid. Nu a patit nimic"
a scris un fan Arsenal pe Twitter.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîțu, ministru interimar al Sănătății. „Rămâne o prioritate să asigurăm cele 1.600 de paturi ATI”
BRAT
Modifică setările cookies