Visul lui Torje poate insemna DEZASTRUL pentru Arsenal! Wenger n-a ratat niciodata grupele Ligii! Cat ar castiga Udine:

Autor: Sport.ro
Luni 22 August 2011, 15:59

	Visul lui Torje poate insemna DEZASTRUL pentru Arsenal! Wenger n-a ratat niciodata grupele Ligii! Cat ar castiga Udine:

Daca Dinamo nu a reusit sa ajunga in Liga, Gabi Torje chiar are sanse. O ratare a calificarii nu i-ar afecta prea tare pe cei de la Arsenal, insista Wenger.

Echipa la care va evolua internationalul roman, Gabi Torje, Udinese, joaca miercuri seara returul playoff-ului Europa League impotriva lui Arsenal. In tur, echipa lui Wenger a invins cu 1-0.

Chiar daca a evoluat pentru Dinamo in playoff-ul Europa League, Torje ar avea drept de joc in grupele Ligii in cazul in care Udine o elimina pe Arsenal. Lucru insa extrem de dificil - Arsenal n-a ratat niciodata grupele Ligii de la venirea lui Wenger in 1996.

Pe Arsenal, o ratare a calificarii ar costa-o minim 28 de milioane de euro insa Wenger e oricum acoperit financiar dupa ce i-a vandut pe Clichy si Fabregas iar Nasri e si el aproape de o plecare. Vorbind despre posibilitatea eliminarii, Wenger a recunoscut ca o ratare a calificarii ar face ca misiunea lui Arsenal de a aduce jucatori de valoare ar fi ingreunata: "Este mai usor sa atragi jucatori cand esti in Champions League dar nu e imposibil. Simt ca e un mediu mai neplacut in aceste momente si de aceea e foarte important sa obtinem un rezultat bun, sa ne recapatam increderea. Calificarea in Champions League ar fi foarte importanta." a spus Wenger, cel care a fost suspendat de UEFA pentru 2 meciuri dupa incidentul cu telefonul de la meciul tur.

Noi state incluse pe lista celor „nesigure”. Restricții pentru românii care se întorc în țară
BRAT