VIDEO Torres a lovit din nou! Primul gol din campionat, dupa 6 luni! Ce ii face Di Matteo? Vezi reactia antrenorului-minune: 

Autor: Sport.ro
Duminica 01 Aprilie 2012, 10:10

	VIDEO Torres a lovit din nou! Primul gol din campionat, dupa 6 luni! Ce ii face Di Matteo? Vezi reactia antrenorului-minune: 

Aston Villa 2-4 Chelsea | Fernando Torres a marcat al doilea gol in acest sezon de Premier League. Di Matteo chiar trebuie alintat antrenorul minune!

Sase victorii in opt meciuri. Acesta este bilantul lui Di Matteo de cand i-a luat locul lui Villas Boas pe banca lui Chelsea.

Sturridge si Ivanovici au facut ca Chelsea sa conduca cu 2-0 pana in ultimul sfert de ora al meciului. Aston Villa a revenit prin golurile marcate de Collins si Lichaj. Ivanovici a reusit dubla pentru Chelsea in minutul 83, iar Fernando Torres a inscris pentru 4-2 in ultimul minut de prelungiri.

"Eu i-am spus mereu sa nu se gandeasca la asta obsesiv, nu conteaza cine inscrie, conteaza sa joace bine. Dar acum ca a inceput sa dea goluri, pot sa spun si eu ca ma bucur teribil!", a spus Di Matteo dupa meci. 

In clasament, Chelsea este pe 5 la doua puncte de locul care duce in Liga Campionilor.

CLICK AICI PENTRU REZUMAT

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Pensiile și alocațiile pentru copii vor crește în acest an, dar nu se știe cu cât
BRAT