Primul interviu al capitanului lui Aston Villa dupa ce a aflat ca are leucemie: "Acesta este sfarsitul!" Gestul emotionant al jucatorilor lui Chelsea pentru Stilian Petrov:

Autor: Sport.ro
Sambata 31 Martie 2012, 17:57

	Primul interviu al capitanului lui Aston Villa dupa ce a aflat ca are leucemie: "Acesta este sfarsitul!" Gestul emotionant al jucatorilor lui Chelsea pentru Stilian Petrov:

Stilian Petrov incepe lupta cu moartea. Astazi, jucatorii lui Chelsea au intrat pe teren cu mesaje de sustinere pentru capitanul lui Aston Villa.

Drama lui Stilian Petrov a impresionat toata Anglia. Capitanul lui Aston Villa a aflat luni ca sufera de o boala crunta.

Dupa meciul cu Arsenal, bulgarul a facut un control medical, iar rezultatele analizelor au scos la suprafata faptul ca sufera de leucemie acuta.

Astazi, Petrov a dat primul interviu de la vestea teribila, in care spune ca nu se mai gandeste deloc la fotbal, ci doar la cum va reusi sa invinga moartea.

"Pentru mine, fotbalul s-a terminat, acesta este sfarsitul. Incep cel mai greu meci din viata mea - lupta cu moartea. Dar asa este viata. Sambata trecuta, la ora asta beam o cafea pe o terasa din Londra, iar acum vorbesc despre leucemie... Ma voi lupta pentru a trece peste aceste momente groaznice. Vreau sa le multumesc tuturor celor care sunt alaturi de mine", a declarat Petrov in The Guardian.

La meciul de azi, dintre Aston Villa si Chelsea, jucatorii lui Di Matteo au intrat pe teren cu mesaje de sustinere pentru Petrov.

Si suporterii lui Villa au afisat bannere de incurajare pentru fostul capitan. Bulgarul a vazut meciul din tribune, alaturi de familia sa.

Sursa foto: Getty

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Licu: Rechizitoriul în cazul Colectiv ”a dispărut” din calculator înainte să ajungă în instanță
BRAT