Uragan la Manchester! Harry Kane, gata pentru o nouă provocare! Antrenorul insistă pentru transfer 

Harry Kane Manchester United Tottenham Anglia
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:45
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 11:53

Harry Kane (29 ani) ar putea pleca de la Tottenham după ani buni de speculații, în care a fost dorit de echipele de top din Premier League. 

Atacantul englez a fost dorit, de-a lungul anilor, de marile cluburi din Premier League, dar și din campionatele de top. Deși a fost aproape de plecare de multe ori, Kane a rămas la Spurs, alături de care însă nu a avut realizări în fotbal altele decât cele individuale. 

Presa britanică informează că Manchester United vrea să îl transfere pe atacant, asta la insistențele lui Erik ten Hag. Antrenorul olandez își dorește un atacant, iar Harry Kane îndeplinește criteriile sale, informează GOAL

Harry Kane, dorit de Manchester United 

Fotbalistul va intra în ultimul an al contractului care îi expiră în iunie 2024, astfel că Tottenham vrea să facă mutări pentru a-l convinge să semneze  prelungirea înțelegerii. Decizia lui Harry Kane va veni însă în funcție de un criteriu important, dacă Spurs reușește să se califice în Champions League, scrie sursa citată. 

Deși vor să îl păstreze, oficialii lui Tottenham nu exclud plecarea lui, însă condiția de a renunța la jucător ar fi să primească o ofertă de minimum 85 de milioane de lire, aproximativ 97 de milioane de euro. Pretențiile englezilor ar putea crește dacă oferta vine din Premier League. 

Harry Kane a crescut la academia lui Tottenham, însă a fost împrumutat la Leyton Orient, Millwall, Norwich și Leicester de-a lungul carierei. 

  • 90 de milioane de euro este cota lui Harry Kane conform Transfermarkt. 
  • 265 de goluri și 62 de assist-uri a reușit în 414 meciuri atacantul englez. 
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!