United l-a CLONAT pe Ferguson! David Moyes a avut un mic SOC in momentul in care l-a vazut in Thailanda! FOTO:

Autor: Sport.ro
Sambata 13 Iulie 2013, 17:51

	United l-a CLONAT pe Ferguson! David Moyes a avut un mic SOC in momentul in care l-a vazut in Thailanda! FOTO:

►GerMoney la Putere! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 17:50 Hansa – Bayern si marti 20:30 Borussia - Luzern!

David Moyes are misiunea dificila de a-l face uitat pe Sir Alex Ferguson, managerul legendar care a transformat Manchester United intr-un club urias. Moyes a dus echipa in Thailanda pentru a pregati noul sezon, dar nici acolo nu a scapat de "fantoma" scotianului care a condus United spre glorie timp de 26 de ani.

Organizatorii turneului au angajat un personaj care seamana leit cu Ferguson si l-au pus sa prezinte trofeul de campioana castigat in urma cu doua luni in Premier League. Totul face parte dintr-un plan de marketing bine gandit care aduce clubului sute de milioane de euro in conturi in fiercare an.

Manchester United a avut peste 10.000 de fani in tribune la antrenamentul de vineri iar azi joaca impotriva Singha All Star XI in fata a 70.000 de oameni. Dupa meci, United merge in Australia, Japonia si Hong Kong intr-un adevarat tur de forta in care va disputa cinci meciuri amicale.

Moyes l-a pierdut pe Wayne Rooney, care s-a accidentat si a revenit in Anglia. El oricum vrea sa plece si ar putea ajunge la Chelsea.

Moyes a fost declarat un veritabul urmas al lui Ferguson dupa primele saptamani de lucru la United. Se pare ca temperamentul coleric al predecesorului sau.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT