antony Manchester United Premier League Anglia

Unic la Manchester United! Ce rol va avea jucătorul adus pe 100 de milioane de euro

Erik ten Hag a confirmat rolul lui Antony în echipa Manchester United , după ce clubul englez a definitivat transferul lui de la Ajax.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 08:25
Data actualizarii: Vineri 02 Septembrie 2022, 08:29
Din articol

Manchester United a fost în lungi negocieri cu campionii Olandei cu privire la transfer și, în cele din urmă, a finalizat mutarea în această săptămână, jucătorul semnând pentru o sumă de 95 de milioane de euro plus 5 milioane de euro pe bonusuri.

Antony a fost nerăbdător să facă și el această mutare, refuzând la un moment dat să se prezinte la antrenamente în timp ce negocierile erau în curs, deoarece dorea să forțeze transferul la Manchester United.

Acum, Ten Hag a vorbit despre care va fi rolul lui Antony și este unul familiar celui care l-a avut la Ajax, deoarece Erik ten Hag i-a supravegheat dezvoltarea la clubul din Amsterdam.

Ce a spus Ten Hag?

Vorbind înaintea meciului cu Leicester, Ten Hag a discutat despre transferul lui Antony înainte ca aceasta să fie confirmată oficial joi dimineață.

A fost întrebat dacă Antony va continua să joace pe partea dreaptă și antrenorul a fost de acord, spunând că cel mai bine e ca jucătorul să joace pe acel post.

Antony este singurul atacant de picior stâng pe care îl are Manchester United. Marcus Rashford, Jadon Sancho, Anthony Martial, Cristiano Ronaldo și Anthony Elanga fiind toți dreptaci.

Ten Hag crede, de asemenea, că în echipă va crește concurența pe post după semnarea lui Antony și este un lucru de care v-a beneficia toată echipa.

„Este bine că există concurență”, a spus Ten Hag. „Cred că este firesc ca într-un club de top ca această situație să existe. Trebuie să-i împingi pe jucători spre cele mai înalte niveluri. Sunt sigur că și ei sunt mulțumiți de asta.”

Antony și-a finalizat mutarea joi dimineață, semnând un contract pe cinci ani până în 2027 și este de așteptat să-și facă debutul în weekend, în meciul de acasă împotriva lui Arsenal.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!