Unde banii n-au valoare: City arunca pe fereastra DINTR-UN FOC peste 60 milioane €!

Autor: Sport.ro
Joi 13 Ianuarie 2011, 15:26

	Unde banii n-au valoare: City arunca pe fereastra DINTR-UN FOC peste 60 milioane €!

Dupa ce l-a cumparat pe Dzeko, Mancini este gata sa faca si un pic de curatenie in lotul suprapopulat al bogatilor de la Manchester City.

Roque Santa Cruz, Shawn Wright-Phillips si Emmanuel Adebayor vor pleca de la City in luna aceasta.

Roque Santa Cruz, care a costat 20 milioane €, se va intoarce la Blackburn, iar Mancini e sigur ca intelegerea se va parafa in aceasta saptamana: "Roque se va duce la Blackburn. Orice jucator vrea sa joace. Inteleg asta si cred ca Roque va avea ce-si va dori intr-o zi sau doua."

Shawn Wright-Phillips s-a intors la City de la Chelsea in august 2008 pentru 11 milioane € si va pleca si el, cu Fulham, Birmingham si Liverpool interesate. "La Shawn Wright-Phillips e aceeasi situatie ca si la Santa Cruz. Are si el 2-3 oferte", a spus Mancini.

Ultimul pe lista este Adebayor, venit pentru 30 milioane €, care este dorit imprumut de Real Madrid. Singura lui sansa de a ramane este ca testele medicale sa arate ca Balotelli este accidentat mai grav decat se credea: "Emmanuel are si el o multitudine de oferte, dar trebuie sa asteptam sa vedem cum se recupereaza Balotteli. Avem 20 de zile sa ne decidem, dar probabil va pleca si el", a concluzionat Mancini.

Vacanțele ar putea fi garantate de stat. Cum îți poți primi înapoi banii plătiți
BRAT