Un jucator de 25 de mil a plecat in LACRIMI de pe National Arena! Vedeta lui Manchester pentru care fanii au venit cu DEDICATIE la Bucuresti

Autor: Sport.ro
Miercuri 19 Octombrie 2011, 13:10
Un jucator de 25 de mil a plecat in LACRIMI de pe National Arena! Vedeta lui Manchester pentru care fanii au venit cu DEDICATIE la Bucuresti

Un fotbalist de la United a avut galerie speciala la meciul de ieri, cu Otelul!

Aproximativ 500 de fani bulgari au venit la Bucuresti pentru a incerca sa-l convinga pe Dimitar Berbatov sa revina la echipa nationala. Lasat pe banca de Ferguson, golgeterul Premier League din sezonul trecut nu traverseaza cel mai bun moment al carierei. E abia a 4-a optiune in atacul lui United si are sanse din ce in ce mai mici sa-si schimbe statutul pe Old Trafford.

Berbatov a refuzat in vara oferte de la PSG si Milan pentru a continua in Premier League, insa acum pare sa regrete decizia. Ramane ferm in hotararea de a nu reveni la nationala Bulgariei cel putin pana cand nu va fi din nou titular in echipa lui Sir Alex Ferguson.

"Nu m-am asteptat la o asemenea reactie din partea suporterilor. Nu pot sa joc pentru echipa nationala daca nu joc pentru clubul meu. Vreau sa le multumesc fanilor, a fost fantastic sa-i vad in tribuna. Colegii m-au intrebat ce se intampla si a trebuit sa le explic. Acum astept sa primesc o sansa, simt ca pot sa-mi ajut echipa. Voi continua sa dau totul pentru a incerca sa-mi castig locul in echipa", a spus Berbatov.

Atacantul are 48 de goluri marcate in 79 de meciuri la nationala Bulgariei, dar a decis in Mai 2010 sa nu mai joace pentru reprezentativa.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT